Assistència psicològica d'intervenció participativa i compromís de transformació. 

ASSOCIACIÓ psiente

ATENCIÓ I SUPORT PSICOLÒGIC  A PERSONES EN SITUACIÓ DE VULNERABILITAT O EXCLUSIÓ SOCIAL (Servei gratuit persones sense recursos)

Sobre nosaltres 

Som una OSAL Organització Sense Ánim de Lucre, de servei i participativa a la comunitat, que pretén exercir un paper societari i de consciència global. El nostre repte es oferir suport i assistència psicològica a persones en situació de vulnerabilitat i el seu entorn familiar, apropant la promoció i la prevenció psicològica. La nostra vocació es millorar la qualitat de vida i el benestar psicològic de les persones i la societat a través de la intervenció i suport psicosocial.

Ho Sabies? 

"Més del 50% de persones que necessiten algun tipus d’assistència o atenció psicològica NO la rep."

"A Espanya un 19,5% de la població ha tingut algun tipus de trastorn mental al llarg de la seva vida i actualment un 9% pateix problemes de salut mental."

"Molts trastorns de salut mental comuns estan fortament associats a les desigualtats socials, la salut mental empitjora a mesura que la classe social és més desavantatjosa."

Qui som?

Som una associació independent i sense ànim de lucre, formada per un equip de professionals de la psicologia. El propòsit de l'equip és contribuir i facilitar l'accés a l'assistència i el suport psicològic, a totes aquelles persones que el necessitin i que no tenen recursos* i/o assistència. * Servei gratuït.

 

¿Quiénes somos?

Què fem?

L'objectiu de l'equip de l'associació és contribuir amb la nostra activitat, de manera alternativa, al sistema actual, davant de la manca de mitjans, recursos i assistència que té una gran part de la població. Treballem per donar solució als problemes psicosocials de la població. Actuem davant de les necessitats socials marcades per desigualtats. Sensibilitat social en el sentit dassolir la justícia social i global. El respecte i l'acceptació de la diversitat. El nostre sistema de referència és la psicologia social i comunitària, i com aplicació principal la promoció i prevenció de la salut mental en les diferents fases. És molt necessària la participació i el compromís de tots per acostar la psicologia a totes aquelles persones que no hi poden accedir.
 

Qué oferim?

  • Tractament de malestar psicológic i emocional
  • Acompanyament psicoterapèutic individual  
  • Acompanyament psicoterapèutic grupal  
  • Grups de suport  
  • Tallers i xerrades
  • Conscienciació

 

 

 

 

PARTICIPA A LA TRANSFORMACIÓ

VOLUNTARIAT Si consideres que tens una orientació que coincideix amb els nostres objectius, és a dir, que ets un agent de canvi.

PARTICIPAR: Interrelacions personals com a eina d'empoderament.

DONAR: Amb la teva ajuda podem continuar treballant en la millora de la situació de les persones i families en risc, afavorint la inclusió i integració social.

 

Tlf o  EMAIL: +34 664 62 72 40 info@psiente.org                                                                        

10€ al mes

6 persones atesas 

20€ al mes

12 persones atesas

50€ al mes

30 persones atesas

100€ al mes

60 persones atesas

Estic d'acord que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Soc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment.*

* Indica los campos obligatorios

Contacta

Telèfon: +34 664 62 72 40

E-mail: info@psiente.org

Adreça: Hotel d'Entitats Can Guardiola

Carrer de Cuba, 2 -08030 Barcelona-