Donacions

A Associació Psiente entitat sense ànim de lucre, ens dediquem a donar suport psicològic a les persones sense recursos que no poden accedir al servei d'atenció privada. Durant els darrers quatre anys, hem treballat incansablement per poder atendre les persones mitjançant l'atenció individual, grupal, tallers i xerrades. No obstant això, per seguir avançant en la nostra missió i brindar un impacte més gran a la comunitat, necessitem la seva ajuda.

Sol·licitem el suport financer per atendre totes les persones que necessiten ajuda i no la reben, ja que no poden fer front al cost econòmic que suposa l'atenció privada.

Amb la seva contribució, podrem continuar oferint la nostra ajuda. Les seves donacions permeten contribuir de manera significativa a una causa important. No importa com de petit o gran sigui la seva aportació, cada donació compta i contribuirà al nostre èxit en la consecució dels nostres objectius. Si us plau, per obtenir més informació o com fer una donació contacteu-nos directament si voleu més informació.

Agraïm el vostre suport i col·laboració. Junts, podem fer una diferència real a la vida de moltes persones.

O fer un ingrés en aquest número de compte: ES21 0073 0100 5605 0609 5446