ATENCIÓ I SUPORT PSICOLÒGIC 

Sobre nosaltres 

Som una OSAL Organització Sense Ánim de Lucre, de servei i participativa a la comunitat, que pretén exercir un paper societari i de consciència global. El nostre repte es oferir suport i assistència psicològica a persones en situació de vulnerabilitat i el seu entorn familiar, apropant la promoció i la prevenció psicològica. La nostra vocació es millorar la qualitat de vida i el benestar psicològic de les persones i la societat a través de la intervenció i suport psicosocial.

"Més del 50% de persones que necessiten algun tipus d’assistència o atenció psicològica NO la rep." 
"Molts trastorns de salut mental comuns estan fortament associats a les desigualtats socials, la salut mental empitjora a mesura que la classe social és més desavantatjosa."
"A Espanya un 19,5% de la població ha tingut algun tipus de trastorn mental al llarg de la seva vida i actualment un 9% pateix problemes de salut mental."

Treballem a millorar el benestar i qualitat de la vida de les persones, potenciant recursos individuals, grupals i comunitaris. Amb el desenvolupament d'aquests recursos es generen nous entorns, en els quals la persona té major capacitat de control de la seva vida. És clau ser participant actiu, i crear ambients que millorin la qualitat de vida i benestar. Promoure l'apoderament com a procés de potenciació i enfortiment, a través de l'autodeterminació individual.

Som una associació independent i sense ànim de lucre, formada per un equip de professionals de la psicologia. 

El propòsit de l'equip és contribuir i facilitar l'accés a l'assistència i el suport psicològic, a totes aquelles persones que el necessitin i que no tenen recursos* i/o assistència. * Servei gratuït.

L'objectiu de l'equip de l'associació és contribuir amb la nostra activitat, de manera alternativa, al sistema actual, davant de la manca de mitjans, recursos i assistència que té una gran part de la població. Treballem per donar solució als problemes psicosocials de la població. Actuem davant de les necessitats socials marcades per desigualtats. 
La psicologia comunitària és un enfocament interdisciplinari que aborda els problemes psicològics i socials a nivell individual i comunitari, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones al seu entorn social. Utilitzem tècniques d'intervenció i prevenció per abordar problemes en què es trobin les persones i la comunitat. Treballant en col·laboració amb les comunitats i organitzacions locals per desenvolupar solucions efectives i sostenibles a nivell local.
Sensibilitat social en el sentit dassolir la justícia social i global. El respecte i l'acceptació de la diversitat. El nostre sistema de referència és la psicologia social i comunitària, i com aplicació principal la promoció i prevenció de la salut mental en les diferents fases. És molt necessària la participació i el compromís de tots per acostar la psicologia a totes aquelles persones que no hi poden accedir. 

Enfocament a la comunitat: La psicologia psicosocial comunitària se centra en les necessitats i problemes de persones i comunitats, permetent un enfocament més integrat i holístic de la salut mental i el benestar.
Participació de la comunitat: La psicologia psicosocial comunitària promou la participació activa de la persona i comunitat en la identificació i solució de problemes, cosa que augmenta la sensació de control i empoderament.
Solucions sostenibles: En involucrar la comunitat en el procés de solució de problemes, les solucions són més sostenibles i rellevants per a les persones afectades.
Augment de la resiliència: La psicologia psicosocial comunitària s'enfoca en l'enfortiment dels recursos i les habilitats de les persones i la comunitat, cosa que contribueix a l'augment de la resiliència a llarg termini.
Reducció de l'estigmatització: En treballar en col·laboració amb la comunitat, la psicologia psicosocial comunitària pot ajudar a reduir l'estigmatització associada amb la salut mental i promoure una comprensió i acceptació més grans.

SERVEIS

  • Tractament de malestar psicológic i emocional
  • Acompanyament psicoterapèutic individual  
  • Acompanyament psicoterapèutic grupal  
  • Grups de suport  
  • Tallers i xerrades
  • Conscienciació

 

 

 

VOLUNTARIAT: Si consideres que tens una orientació que coincideix amb els nostres objectius, és a dir, que ets un agent de canvi.

 

Ens trobem a la recerca de voluntaris apassionats per la psicologia i desitjosos de fer una diferència positiva a la vida dels altres. Si sou una persona empàtica, compromesa i amb ganes d'aprendre, us convido a unir-vos al nostre equip de voluntaris.
Com a voluntari, tindreu l'oportunitat de treballar en projectes significatius i aprendre de manera pràctica sobre com brindar suport psicològic a persones en necessitat. A més, podràs desenvolupar habilitats interpersonals i professionals valuoses i fer part d'una comunitat dedicada a millorar la salut mental de les persones.
Si estàs interessat/da a unir-te al nostre equip de voluntaris, comunica't amb nosaltres a través. Estarem encantats de respondre qualsevol pregunta que tinguis i oferir més informació sobre com pots ajudar.
Gràcies per considerar ser part de la nostra missió de donar suport psicològic a aquells que ho necessiten.

 

 

 

 

PARTICIPAR: Interrelacions personals com a eina d'empoderament.

DONAR: Amb la teva ajuda podem continuar treballant en la millora de la situació de les persones i families en risc, afavorint la inclusió i integració social.

 

                                                                      

  • DONACIÓ ECONÓMICA
  •  ES21 0073 0100 5605 0609 5446

 

Som l'Associació Psiente entitat sense ànim de lucre, ens dediquem a donar suport psicològic a les persones sense recursos que no poden accedir al servei d'atenció privada. Durant els darrers quatre anys, hem treballat incansablement per poder atendre les persones mitjançant l'atenció individual, grupal, tallers i xerrades. No obstant això, per seguir avançant en la nostra missió i brindar un impacte més gran a la comunitat, necessitem la seva ajuda.
Sol·licitem el suport financer per atendre totes les persones que necessiten ajuda i no la reben, ja que no poden fer front al cost econòmic que suposa l'atenció privada.
Amb la seva contribució, podrem continuar oferint la nostra ajuda. Les seves donacions permeten contribuir de manera significativa a una causa important. No importa com de petit o gran sigui la seva aportació, cada donació compta i contribuirà al nostre èxit en la consecució dels nostres objectius. Si us plau, per obtenir més informació o com fer una donació contacteu-nos directament si voleu més informació.
Agraïm el vostre suport i col·laboració. Junts, podem fer una diferència real a la vida de moltes persones.

10€ al mes

6 persones atesas 

20€ al mes

12 persones atesas

50€ al mes

30 persones atesas

100€ al mes

60 persones atesas

Este campo es obligatorio

La dirección de correo electrónico no es válida

Este campo es obligatorio

Estic d'acord que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Soc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment.*

Este campo es obligatorio

* Indica los campos obligatorios
Va haver-hi un error en enviar el seu missatge. Si us plau, intenti'l de nou. Hubo un error al enviar su mensaje. Por favor, inténtelo de nuevo.
Gràcies! Ens posarem en contacte amb vostè al més aviat possible. ¡Gracias! Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.

Contacta

Telèfon: +34 664 62 72 40

E-mail: info@psiente.org

Adreça: Hotel d'Entitats Can Guardiola

Carrer de Cuba, 2 -08030 Barcelona-